Meteen naar de inhoud
Veelgestelde vragen over Veldhoven Verbindt
Algemeen
 • Wat is Veldhoven Verbindt?

Veldhoven Verbindt is een collectief van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs & ondernemersverenigingen. Veldhoven Verbindt is in het leven geroepen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Dit leidt tot duurzame verbindingen.

 • Wat doet Veldhoven Verbindt concreet?

Veldhoven Verbindt zorgt ervoor dat ondernemend Veldhoven elkaar weet te vinden en te versterken. Door elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren ontstaan hechte verbindingen. Veldhoven Verbindt initieert een 2-tal besturenbijeenkomsten, waarbij de besturen van alle clubs zijn uitgenodigd om zo met elkaar te verbinden. Samen weten en kunnen we meer.

Veldhoven Verbindt organiseert elke tweede donderdag van september hét Business Event van Veldhoven. Binnen Veldhoven Verbindt nodigen we de aangesloten clubs uit om deel te nemen aan elkaars openbare evenementen.

 • Welke clubs zijn aangesloten bij Veldhoven Verbindt?

In 2024 zijn er 15 verenigingen en clubs aangesloten bij Veldhoven Verbindt. In alfabetische volgorde zijn dit: BNI Veldhoven, Businessclub UNA, Centrummanagement Veldhoven-dorp (Kromstraat), Drukke Dames netwerk, Gemeente Veldhoven, HOG De Kempen, Horeca Nederland, LTA Veldhoven, Parkmanagement Veldhoven, Probus Veldhoven, Ronde Tafel 166, Rotary Veldhoven, Veldhovens Ondernemers Contact, Vereniging Ondernemers Citycentrum Veldhoven, Vier Veldhoven.

 • Is Veldhoven Verbindt een commerciële instelling?

Nee, Veldhoven Verbindt is een stichting en wordt gerund door betrokken vrijwilligers die altijd vanuit een van de aangesloten clubs komen.

 • Ik wil me aansluiten bij Veldhoven Verbindt, hoe doe ik dat?

Je kunt je aansluiten bij Veldhoven Verbindt door je aan te melden bij een van de aangesloten partijen.

 • Wat kost het om als club aan te sluiten bij Veldhoven Verbindt?

Alles wat Veldhoven Verbindt doet wordt gefinancierd vanuit de sponsors en kaartverkoop van het business event. Vanuit de clubs wordt geen financiële bijdrage gevraagd.

Veldhoven Verbindt Business Event
 • Op welke datum wordt het Veldhoven Verbindt Business Event gehouden?

Dit is altijd op de tweede donderdag in september, zie agenda. Voor 2023 is dat 14 september en in 2024 op 12 september.

 • Waar is het event in 2024?

Het event wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Theater de Schalm op het Meiveld in Veldhoven.

 • Hoe laat begint het programma?

 Het programma begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur.

 • Hoe laat is het afgelopen?

Nadat het infotainment programma is afgelopen is er nog volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Het kan dus laat worden 😉

 • Wat kost een kaartje?

Kaartjes kosten €25,00 en zijn online verkrijgbaar bij Theater de Schalm 

Wil je een tafel in de zaal, dan kun je een sponsorpakket aanschaffen. De prijzen hiervan kun je vinden onder de tab sponsorpakketten

 • Hoe kom ik in aanmerking voor een gratis ticket?

Veldhoven Verbindt ondersteunt startende ondernemers. Voor startende ondernemers is er een mogelijkheid om een vrijkaart aan te vragen. Je kunt een gratis ticket aanvragen als je jouw bedrijf minder dan 3 jaar geleden hebt ingeschreven bij de KvK, je in Veldhoven woont of jouw bedrijf in Veldhoven hebt gevestigd. Stuur deze informatie in een mail naar info@veldhovenverbindt.nl

 • Hoe word ik sponsor?

Stuur een mailtje naar info@veldhovenverbindt.nl met jouw wensen en wij regelen de rest.

 • Waar vind ik informatie voor sponsoren?

Informatie over de sponsorpakketten kun je vinden in de sponsorbrochure en op de pagina sponsorpakketten

 • Kan ik ook voor meer dan 1 jaar sponsoren?

De mogelijkheden zijn eindeloos, laat ons weten wat de wensen zijn en wij regelen het voor je.

Ondernemersprijzen
 • Wat betekent Veldhovens Ondernemer van het Jaar?

Veldhovens Ondernemer van het Jaar is een ondernemersprijs voor een ondernemer die uitblinkt in persoonlijk ondernemerschap, gedurende een aantal jaren op succesvolle wijze leiding heeft gegeven aan een in Veldhoven gevestigde onderneming, aantoonbare sociaal-economische en maatschappelijke verbinding met Veldhoven heeft en een onbetwistbare reputatie.

 • Wat betekent Veelbelovend ondernemer van het Jaar?

Veelbelovend Ondernemer van het Jaar is een ondernemersprijs voor een ondernemer die uitblinkt in persoonlijk ondernemerschap, sinds tenminste twee, en maximaal tien jaar actief is binnen zijn/haar onderneming, innovatief en/of acterend in nieuw marktsegment, ontwikkel- en leergierig, bij voorkeur sociaaleconomisch en maatschappelijk verbonden met Veldhoven en een onbetwistbare reputatie.

 • Hoe kan ik iemand nomineren voor Veldhovens Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar?

Dit kun je doen tijdens de jaarlijkse nominatieperiode via het daarvoor bestemde formulier op de website van Veldhoven Verbindt. Via de pers en de social media van Veldhoven Verbindt wordt de nominatieperiode aangekondigd.

 • Hoe vaak kan ik stemmen op de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar?

Je mag 1 keer stemmen op de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Heb je al gestemd, dan kun je natuurlijk wel je hele netwerk oproepen om dat ook te doen 🙂

 • Hoe vaak kan ik stemmen op de Veldhovens Ondernemer van het Jaar?

Op de Veldhovens Ondernemer van het Jaar kun je niet stemmen, deze wordt door een deskundige jury met vertegenwoordigers uit diverse geledingen uitgekozen.

 • Waar kan ik het juryreglement vinden voor de ondernemersprijzen?

Het juryreglement is te vinden op de pagina ondernemersprijzen op de website van Veldhoven Verbindt.