Meteen naar de inhoud
DE ONDERNEMERSPRIJZEN VAN VELDHOVEN VERBINDT

Stemmen op de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar 2024:

Wie verdient volgens jou de prijs voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar 2024?
Van 15 juni t/m 15 augustus 2024 kun je je stem uitbrengen via onderstaande button.

David Evers
Ilse van Drongelen
Melissa Bos
Spelregels:
  • Uit de nominaties voor Veelbelovend ondernemer van het Jaar worden door de jury 3 ondernemers gekozen.
  • Op één van deze 3 genomineerden kun je je stem uitbrengen. Iedereen mag één stem uitbrengen, je hoeft geen Google account te hebben om het formulier in te vullen.
  • De stemperiode loopt van 15 juni t/m 15 augustus 2024.
  • Voor de Veldhovens Ondernemer van het Jaar maakt de jury een keuze uit de nominaties.
  • Meer informatie over de procedure en selectiecriteria voor de prijzen lees je in het juryreglement voor de ondernemersprijzen.

Heeft jouw favoriet gewonnen? Je hoort en ziet het tijdens het Veldhoven Verbindt Business Event

Tijdens het business event van Veldhoven Verbindt worden  de Veldhovense ondernemersprijzen het Golden TicketVeelbelovend Ondernemer van het Jaar en Veldhovens Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt en uitgereikt aan de winnaars.

De prijs voor Veldhovens Ondernemer van het Jaar is geadopteerd van de Stichting Veldhovense Ondernemerstrofee die in 2022 deze prijs voor de 25ste en laatste keer uitreikte onder de naam Veldhovense Ondernemerstroffee. In dit overzicht staan alle Veldhovenaren die deze prestigieuze prijs tussen 1996 en 2022 in ontvangst mochten nemen.

De prijs voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar is in 2019 door Veldhoven Verbindt in het leven geroepen om jonge ondernemers in Veldhoven te onderscheiden en aan te moedigen. Voor deze prijs kunnen ondernemers genomineerd worden. De jury van de ondernemersprijzen stelt een top drie samen uit de voorgedragen kandidaten. Daarna volgt er een stemronde en tijdens het event wordt  bekendgemaakt wie van de drie genomineerden de prijs wint. Deze prijs werd in 2019, 2022 én in 2023 gesponsord door Avelco ICT Diensten. De kandidaat voor de prijs van Ondernemer van het Jaar wordt door de jury uitgekozen.

In 2023 werd voor de eerste keer het Golden Ticket uitgereikt aan een startende ondernemer. Dit is een ondernemer die op het moment van deelname minder dan 3 jaar staat ingeschreven bij de KvK, het bedrijf in Veldhoven heeft gevestigd of in Veldhoven woont. De prijs wordt verloot door een notaris tijdens het jaarlijkse event en alleen uitgekeerd aan iemand die ook gedurende deze avond aanwezig is.

De jury voor de ondernemersprijzen bestaat uit:

  • Marcel Delhez, Burgemeester van Veldhoven en voorzitter van de jury;
  • Wiljan Bazelmans, als vertegenwoordiger van zakelijk Veldhoven;
  • Sjoert Bossers, als vertegenwoordiger van cultureel Veldhoven;
  • Jacqueline Siem a Sjoe – Erdkamp, als vertegenwoordiger van pleitbezorgend Veldhoven;
  • Martine Paulusse, als voorzitter van Veldhoven Verbindt, vertegenwoordiger van de georganiseerde Veldhovense Ondernemers

De jury wordt ondersteund vanuit de organisatie van Veldhoven Verbindt door Dirk Vorstenbosch, Chantal Ottens en Tosca Goes.

Avelco ICT & Cloud Diensten was in 2019, 2022 en 2023 hoofdsponsor van de ondernemersprijs Veelbelovend Ondernemer van het Jaar.

wall of fame van de Veldhovense ondernemersprijzen uitgereikt tijdens Veldhoven Verbindt