Meteen naar de inhoud
Toegangskaarten voor het Business EVENT op 12 september 2024

De vraag is niet óf je erbij wilt zijn, maar hoe! Daarom zetten we hier alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Kom je er nog niet uit, ga dan naar onze FAQ. Als je jouw vragen nergens beantwoord ziet, stuur ons dan een mailtje.

Toegangskaarten – tribune zaal boven

Koop je toegangskaartjes voor het Veldhoven Verbindt Business Event op 12 september 2024 online bij Theater de Schalm. Hiermee koop je een plekje op de tribune in de zaal boven. Er is vrije plaatskeuze, dus kom op tijd. Jouw ticket geeft toegang tot het gehele event, ook tot de netwerkborrel na afloop.

Online tickets bestellen:
start op dinsdag 21 mei vanaf 10 uur.

Online tickets bestellen

NIEUW: 20 VRIJKAARTEN VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Voor het ondernemersevent van Veldhoven Verbindt zijn 20 vrijkaarten beschikbaar voor startende ondernemers. Eén van deze 20 starters kan niet alleen gratis genieten van het ondernemers event, maar gaat ook naar huis met een Golden Ticket. Met dit ticket kan de ondernemer gebruik maken van een aantal diensten die beschikbaar worden gesteld door ervaren Veldhovense ondernemers.

Voorwaarden en aanvragen vrijkaart

Sponsortickets – tafel(s) in de zaal

Sponsoren zijn een belangrijke partner van Veldhoven Verbindt. Dankzij deze steun kunnen we het evenement en de ondernemersprijzen ieder jaar weer mogelijk maken. Sponsoren krijgen, naast andere extra’s, een of meerdere tafels in de zaal beneden. Via onze speciale pagina sponsorpakketten kun je meer lezen en onze sponsorbrochure downloaden.

 Direct tafel(s) reserveren