Meteen naar de inhoud
voorgaande edities

Veldhoven Verbindt bestaat al sinds 2018. Ben je benieuwd naar de evenementen die in deze afgelopen jaren hebben plaatsgevonden dan ben je hier op de juiste plek.

14 september 2023 - Editie 4
veldhoven verbindt business event

Tijdens het 4e Business Event van Veldhoven Verbindt  konden de aanwezigen genieten van een prachtige avond waarin Janus van Kasteren in een Collegetour-achtige setting werd geïnterviewd door Meike de Jong. Naast de prijzen voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar en Veldhovense Ondernemer van het Jaar werd voor het eerst het Golden Ticket voor startende ondernemers  uitgereikt.

11 mei 2022 - Editie 3
De kracht van veldhoven

En dat al 100 jaar!

Na een aantal annuleringen vanwege de corona-maatregelen was Veldhoven Verbindt op 11 mei 2022 onderdeel van De Kracht van Veldhoven, de viering van 100 jaar Veldhoven. Hier werd de prijs voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar en de 25ste Veldhovense Ondernemerstrofee uitgereikt.

20 juni 2019 - Editie 2
Veldhoven Verbindt Business Event

Tijdens deze tweede editie van het Veldhoven Verbindt Business Event hebben we het inspirerende verhaal van Wim van der Leegte mogen horen. Ook werd voor de eerste keer de prijs voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar uitgereikt.

foto Ad Adriaans
6 juli 2018 - Editie 1
veldhoven Verbindt Business Event

Voor het eerst kwamen alle twaalf Veldhovense ondernemersverenigingen,  netwerk- en serviceclubs bij elkaar. Verbinden was deze vrijdag het sleutelwoord tijdens de bijeenkomst in theater De Schalm.