Meteen naar de inhoud
20 juni 2019 - VELDHOVEN VERBINDT EVENT EDITIE 2

Op 20 juni 2019 kwam ondernemend Veldhoven bijeen voor de tweede editie van het Veldhoven Verbindt Business Event in Theater de Schalm. De slogan van VDL Groep “Kracht door samenwerking” waar Wim van der Leegte ons over vertelde was dan ook perfect van toepassing op Veldhoven Verbindt 2019!

Onze dank gaat uit naar alle bezoekers, onze spreker: Wim van der Leegte, onze burgemeester Marcel Delhez, naar Magic-Mike voor de magische omlijsting rondom de uitreiking van de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar, naar onze voorzitter & presentator Dirk Vorstenbosch en naar alle vrijwilligers van ons platform

De eerste Veelbelovend Ondernemer van het Jaar werd uitgereikt aan Kaspar van Leek & Niels van Swaemen van Studio Giftig. Zij ontvingen een trofee en een voucher met hierop verschillende diensten van professionals waar een beroep op kan worden gedaan gedurende het jaar. De andere 2 genomineerden waren Irene van de Mortel van MCS Support en Rens Evers van R. Evers Totaalbouw.

Veel dank voor onze sponsoren (met in het bijzonder Avelco ICT & Cloud Diensten voor het mede mogelijk maken van de ondernemersprijs Veelbelovend Ondernemer van het Jaar). En last-bus-not-least aan 1695 Media voor de mooie aftermovie en L-Mount media voor de mooie foto’s.