Meteen naar de inhoud
Veldhoven Verbindt Business event
12 September 2024
Hét event voor ondernemend veldhoven

Op donderdag 12 september 2024 organiseren we voor de vijfde keer het Veldhoven Verbindt Business Event in Theater De Schalm. Tijdens deze lustrumeditie is niemand minder dan Peter Wennink, voormalig CEO van ASML, onze gast. Tijdens het event worden de prijzen uitgereikt aan de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar en de Veldhovens Ondernemer van het Jaar. Ook wordt het Golden Ticket uitgereikt aan een startende ondernemer door een loting onder toeziend oog van een notaris.

De vraag is niet óf je erbij wilt zijn, maar hoe! Koop een regulier ticket via de website van Theater de Schalm, steun Veldhoven Verbindt met een sponsorpakket of vraag als starter jouw gratis ticket aan. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op de pagina toegangskaarten.

Programma

Hier zie je een impressie van het evenement op 14 september 2023. Foto’s zijn gemaakt door Melvin van Liebergen van L-Mount Media.

Fotobeleid Veldhoven verbindt

Als bezoeker van Veldhoven Verbindt ga je er in beginsel mee akkoord dat er foto’s gemaakt worden in opdracht van de organisatie die als sfeerbeelden gepubliceerd kunnen worden op de website www.veldhovenvrbindt.nl en op de social media of persberichten van Veldhoven Verbindt. De beelden zullen niet commercieel gebruikt of aangeboden worden. Zie je dat je gefotografeerd wordt, maar wil je liever niet in beeld op onze website verschijnen, maak dit dan kenbaar aan de fotograaf. Mocht je een gepubliceerde foto liever van onze website of socials verwijderd willen hebben, neem dan contact op met het bestuur via info@veldhovenverbindt.nl. Er wordt dan rekening gehouden met je verzoek. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.