Meteen naar de inhoud
14 september 2023 - VELDHOVEN VERBINDT EVENT EDITIE 4

Op donderdag 14 september 2023 organiseerden we voor de vierde keer het Veldhoven Verbindt Business Event in Theater De Schalm.

De aanwezigen konden genieten van een gevarieerd programma  in de stijl van College Tour met als gast Janus van Kasteren. De avond werd gepresenteerd door de Veldhovense presentatrice Meike de Jong. Tijdens het event werden de ondernemersprijzen uitgereikt.

De prijs voor Veelbelovend Ondernemer van 2023 ging naar het ondernemersduo Laura van der Velden en Chiel Sap van Restaurant Le Sable. Het stel kreeg onlangs een vermelding in de Michelingids van 2024. De vakjury en de stemmers waren unaniem over de verkiezing tot Veelbelovend Ondernemer van 2023. Chiel nam de trofee en de voucher in ontvangst van burgemeester Marcel Delhez terwijl Laura in het restaurant de zaken waarnam. De andere kandidaten waren Esmee en Rick van Loon van Kivo Petfood en Luc Kerremans en Marijn van der Heijden van HypedPair.

Veldhovens Ondernemer van 2023 werd Eefje Maessen van Wie Mode. Met haar enthousiasme en betrokkenheid is Eefje een prachtig voorbeeld voor een verbindend ondernemer. Haar meest beroemde quote is ‘enthousiasmekanjeredden.nl’.

Aan het begin van de avond werd het allereerste Golden Ticket uitgereikt aan startende ondernemer Joshua Ritmeijer van Foto Veldhoven. Hij ontving de prijs na loting door notaris Jacqueline Erdkamp.

Maak kennis met onze kandidaten voor de ondernemersprijzen
 
Sponsoren en gasten

Bij binnenkomst hebben we onze sponsoren en gasten gefotografeerd voor de sponsorwand. Dankzij deze geweldige mensen kunnen we het event organiseren en de ondernemersprijzen uitreiken. Hier zie je een volledig overzicht van onze sponsoren 2023

Met haar open en enthousiaste manier van presenteren wist Meike de Jong de gastent te betrekken en te boeien van begin tot eind. Hieronder zie je een foto-impressie van een geweldige avond.

Alle foto’s werden ook dit jaar voor ons gemaakt door Melvin van Liebergen van L-Mount Media. Klik op een foto om deze groter te bekijken.

Voor wie nog even wil nagenieten van dit prachtige event in bewegend beeld hebben we ook dit jaar een aftermovie gemaakt. De beelden zijn tijdens het event voor ons vastgelegd door Theater de Schalm.