Meteen naar de inhoud
6 JULI 2018 - veldhoven verbindt event editie 1

Voor het eerst kwamen alle twaalf actieve Veldhovense ondernemersverenigingen,  netwerk- en serviceclubs bij elkaar. De clubs blijven onafhankelijk van elkaar bestaan, maar werken daarnaast samen in het platform Veldhoven Verbindt. ,,We streven een duurzame verbinding na door van elkaar te leren, elkaar te inspireren en elkaar regelmatig te ontmoeten”, zei Dirk Vorstenbosch, voorzitter van de Stichting Veldhoven Verbindt. Zo’n driehonderd bezoekers woonden de bijeenkomst in theater De Schalm bij.

Er zijn mooie verbindingen gelegd en leuke initiatieven geboren. Tijdens de borrel is er een fantastische dynamiek ontstaan tussen jong & oud, groot & klein, man & vrouw, overheid & bedrijfsleven, daar deden we het voor!

Onze dank gaat uit naar onze sprekers; Sjoert Bossers die de verbinding legde tussen cultuur en het bedrijfsleven, onze burgemeester Letty Demmers die de overheid verbindt met de burgers en ondernemers. Maar natuurlijk ook Eric van Schagen die zijn visie op verbinden deelde: verbinding met de klant, de wereld, de samenleving maar ook het verleden met de toekomst. En tot slot Professor Dr. Lucien Vanderpolle die zijn eigenzinnige blik op het onderwerp met veel humor over bracht. In de foyer werd na afloop van het officiële gedeelte nog flink genetwerkt.

Bedankt ook sponsoren, mede dankzij jullie hebben we maar liefst €2500,- kunnen doneren aan het goede doel: een belevingstuin voor dementerende die dit jaar in Veldhoven gerealiseerd wordt door Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius Veldhoven. En tot slot uiteraard bedankt L-Mount media voor de mooie foto’s!

Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie Veldhoven Verbindt: