Meteen naar de inhoud
12 SEPTEMBER 2024 - VELDHOVEN VERBINDT EVENT EDITIE 5

Op donderdag 12 september 2024 organiseerden we voor de vijfde keer het Veldhoven Verbindt Business Event in Theater De Schalm.

De aanwezigen konden genieten van een gevarieerd programma  in de stijl van College Tour met als gast Peter Wennink. De avond werd gepresenteerd door de Veldhovense presentatrice Meike de Jong. Tijdens het event werden de ondernemersprijzen uitgereikt.

De prijs voor Veelbelovend Ondernemer van 2024 ging naar Ilse van Drongelen van Het Biermeisje. Er waren dit jaar nog meer stemmen uitgebracht dan voorgaande jaren. De vakjury en de stemmers waren unaniem over de verkiezing tot Veelbelovend Ondernemer van 2024. Ilse kreeg de trofee en de voucher uitgereikt door burgemeester Marcel Delhez. De andere kandidaten voor de prijs van Veelbelovend Ondernemer waren dit jaar David Evers van David’s Boomverzorging en Advies en Melissa Bos van LIS. Foods & Goods.

Veldhovens Ondernemer van 2024 werden dit jaar maar liefst 6 ondernemers. 

Aan het begin van de avond werd het Golden Ticket uitgereikt aan startende ondernemer Laurens Kubinek van Telecombinatie Kubico. Hij ontving de prijs na loting door notaris Jacqueline Erdkamp.

Maak kennis met onze winnaars en kandidaten voor de ondernemersprijzen
SPONSOREN EN GASTEN

Bij binnenkomst hebben we onze sponsoren en gasten gefotografeerd voor de sponsorwand. Dankzij deze geweldige mensen kunnen we het event organiseren en de ondernemersprijzen uitreiken. Hier zie je een volledig overzicht van onze sponsoren 2024

Samen beleefden we een geweldig event met Peter Wennink als hoofdgast. Presentator Meike de Jong stelde hem vragen over werk een privé en zo kregen de gasten een interessant en boeiend inkijkje in het leven van Peter. Zoals enkele gasten ons lieten weten: ‘we waren zo geboeid, het interview had wat ons betreft best nog langer mogen duren’. Hieronder zie je een foto-impressie van een geweldige avond.

Alle foto’s werden ook dit jaar voor ons gemaakt door Melvin van Liebergen van L-Mount Media. Klik op een foto om deze groter te bekijken.